Tour Management

Ben je op zoek naar een chauffeur of een Tour Manager, dan ben je hier ook aan het juiste adres.
Chulahoma Music in bezit van een eigen Mercedes Vito 2,2 ltr. diesel automaat 150 CDI, 200 PK met cruisecontrole Airco, getint glas, wekelijks geüpdate navigatiesysteem, dubbele cabine met in totaal 5 zitplaatsen en ruim voldoende laadruimte voor een 4-mans band met instrumenten, backline en bagage.

Mijn bus gaat zonder uitzondering vóór elke tour naar de garage voor een volledige beurt waarbij alles grondig nagekeken en eventueel bijgevuld/gerepareerd/vervangen wordt.
Vertraging t.g.v. achterstallig onderhoud zal u tijdens de tournee niet overkomen!
Ik heb rij-ervaring in alle Europese landen, inclusief het Verenigd Koninkrijk en rij al ruim 18 jaar schadevrij.

Het mag duidelijk zijn dat ik uw veiligheid en die van de andere weggebruikers hoog in het vaandel heb staan. In de winter maak ik gebruik van winterbanden en sneeuwkettingen. Ik ben aangesloten bij de ANWB wegenwacht en heb vervangend vervoermiddel service. VEILIGHEID VOOROP!

Mocht u behoefte hebben aan een grotere bus; geen probleem. Ik werk met verschillende bedrijven die kunnen leveren wat u zoekt.

Backline nodig? Ook geen probleem; ook op dit gebied werk ik met verschillende bedrijven samen en ik garandeer u dat goed materiaal krijgt. U stuurt mij uw specificaties, ik stuur u de offerte, u beslist.
Op termijn zal ik zelf een backline beschikbaar hebben.

Neemt u gerust contact op met de bands waaraan ik deze dienst al eerder verleende: Ten Foot Polecats (USA), GravelRoad (USA), Carolyn Wonderland (USA), Johnny Mastro & Mama’s Boys (USA), KING MUD (USA), Mary Lee & The B-Side Brothers (BRA), Left Lane Cruiser (USA) The Bonnevilles (IRL), om er maar een aantal te noemen.

Tourvan 10